RI&E opnieuw erkend

RI&E opnieuw erkend

Vakbonden en werkgevers hebben samen de RI&E op arbeid geactualiseerd en door het steunpunt RI&E is onze Risico Inventarisatie & Evaluatie Glastuinbouw opnieuw erkend. Een mooie stap, aldus Glastuinbouw Nederland.

De RI&E sluit aan op (nieuwe) wet en regelgeving. Nog belangrijker is dat in de vernieuwde RI&E ook het werken onder LED licht is meegenomen. Meer over LED en mogelijke gezondheidsrisico’s is in de leaflet van Glastuinbouw Nederland en Stigas terug te vinden.

Waarom een RI&E?
Als ondernemer kunt u als geen ander risico’s managen. Arbeidsrisico’s aanpakken gebeurt via een Risico-inventarisatie & Evaluatie.  Ieder bedrijf dat personeel in dienst heeft of via een uitzendbureau laat werken, is op grond van de Arbeidsomstandighedenwet verplicht de arbeidsrisico’s voor zijn medewerkers in kaart te brengen en te beheersen.  Daar is een instrument voor; de Risico Inventarisatie en Evaluatie. Een RI&E is niet alleen verplicht, maar levert ook voordelen op: Betrokken medewerkers bijvoorbeeld. De grootste winst: Gezond, veilig en vitaal blijven werken!

Lees hier hoe je zelf aan de slag kunt

Bron: Glastuinbouw Nederland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie