Opschoondagen Aalsmeer

Opschoondagen Aalsmeer

Samen met de externe dienstverleners Facilicom en Kras Recycling gingen medewerkers van de afdeling Real Estate & Facility Management (RE&FM) van en Logistiek van Royal FloraHolland het zwerfafval op het terrein van Royal FloraHolland in Aalsmeer te lijf. Van 15 tot en 24 november ruimden ze al het grof vuil en zwerfafval op in het binnengebied en op het buitenterrein. Deze opschoonactie werd in 2020 al gehouden in Rijnsburg. Voor 2023 staan er ook Opschoondagen in Naaldwijk op de planning.

Sacha Smit, Teammanager Locatiemanagement RE&FM bij Royal FloraHolland in Aalsmeer: “Met de actie zorgen we voor een schone uitgangspositie van ons terrein en gebouw in Aalsmeer. We roepen nu alle gebruikers van onze terreinen op om het terrein samen met ons netjes te houden, want alleen met een flinke opruimactie komen we er niet. Het zwerfafval is ook onze kwekers en klanten die ons bezoeken een doorn in het oog. En dit past ook niet bij de duurzaamheidsdoelstellingen die wij als bedrijf nastreven.”

“Tijdens de zes opschoondagen in Aalsmeer haalden wij maar liefst ruim 2.000 kg afval op, waaronder; pallets, klein zwerfvuil, maar ook stenen, metaaldelen, zakken vol huisvuil, matrassen en bankstellen, gasfornuizen en het onderstel van een aanhangwagen. En zelfs enkele koelkasten. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn", vertelt Sacha. "Gebruikers wijzen wij er graag nog even op dat je witgoed (elektrische, huishoudelijke apparaten) en bruingoed (geluids- en beeldelektronica) niet mag achterlaten bij het milieu-eiland op ons terrein. We roepen iedereen op om vooral gebruik te maken van het gemeentelijke afvaldepot om wit- en bruingoed en andere huishoudelijke goederen en vloeistoffen af te voeren."

Lees hier meer over de actie

Bron: Royal FloraHolland

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie