LG Flowers organiseert eerste open banenavond

LG Flowers organiseert eerste open banenavond

Op dinsdagavond 20 juni aanstaande organiseert LG FLowers een open banenavond. Het is de eerste keer dat de gerberakweker op deze manier de deuren opent voor geïnteresseerden. Binnen 2 uur weet je dat niet alleen gerbera’s maar ook onze medewerkers groeien én ontdek je dat het gras, of eigenlijk het gewas, écht groener is dan bij de buurman.

De arbeidsmarkt is overvol. Werknemers struikelen over vacatures en worden overweldigd door het enorme aanbod van nieuwe banen.  Hoe maak je dan de juiste keuze voor een volgende baan? Met de open banenavond speelt LG Flowers hierop in, door mensen een laagdrempelig en vrijblijvend kijkje in het bedrijf te geven. Zo weten de bezoekers na deze avond of het bedrijf bij hen past en of het het waard is om te solliciteren.
 
Onder het genot van een hapje en drankje krijgen bezoekers van de banenmarkt een inkijkje in het bedrijf. Zo vertellen een aantal collega’s waarom zij kozen voor een baan bij LG Flowers en is er gelegenheid om collega’s van allerlei afdelingen de het hemd van het lijf te vragen. Uiteraard mag een kijkje in de kas niet ontbreken.  
 
Is werk voor jou een verplichting? Ga je uitdagingen uit de weg en blijf het liefste doen wat je deed? Kom vooral NIET.  
 
Voor iedereen die goed gaat op volle bak er tegenaan met elkaar, die weet wat hij/zij wil en dat ook durft te zeggen en die de Pippi Langkous aanpak geweldig vindt; kom langs!  Dinsdagavond 20 juni van 18.00 tot 20.00 uur aan de Meloenlaan 9 in Pijnacker. Verzekerd zijn van wat lekkers te eten? Meld je dan even aan personeelszaken@lgflowers.nl.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie