myThursd sluit de eerste 100+ influencers aan

myThursd sluit de eerste 100+ influencers aan

myThursd kondigt met trots aan dat het al meer dan 100 leden heeft aangesloten. Deze prestatie geeft aan dat myThursd nu al de toonaangevende online bestemming is voor bloemeninfluencer marketing en samenwerking. myThursd staat voorop bij het herdefiniëren van de wijze waarop in de sierteeltsector kan worden samengewerkt voor de promotie van bloemen en planten.

myThursd biedt een alles-in-één oplossing om projecten voor promotie van bloemen en planten te optimaliseren. myThursd is de ultieme hub voor bedrijven en personen, waarbij verbindingen, samenwerkingen en marktveroveringen worden gefaciliteerd. Het platform brengt de hele sierteeltketen samen; kwekers, veredelaars, groothandelaren, leveranciers, bloemendesigners, fotografen, influencers en meer. Iedereen kan diensten uitwisselen om tot effectieve (promotionele) projecten te komen.

Creatieven en adverteerders samenbrengen
In myThursd hebben de creatieve leden zoals bloemdesigners, fotografen en influencers, de unieke kans om geld te verdienen terwijl ze zich bezighouden met creatieve projecten met bloemen, planten en gerelateerde producten. Toegang tot de nieuwste introducties en speciale producten is nu eenvoudiger dan ooit. Het platform stimuleert het opbouwen van sterke relaties met kwekers, veredelaars en handelaren, en biedt een compleet nieuwe manier voor projecten en promotionele activiteiten.

Innovatieve samenwerking en promotie
myThursd is er om innovatie binnen de bloemensector te bevorderen. Het stelt de leden in staat om gemakkelijk projecten te creëren, er aan deel te nemen, en samen te werken. Bijvoorbeeld met wereldberoemde designers producten promoten door middel van prachtige fotografie, video's en live-evenementen. Edwin Kirwa, Customer Success Manager van myThursd: "Deze innoverende aanpak verbetert niet alleen de zichtbaarheid van bedrijven en producten, maar opent ook talloze mogelijkheden voor creatieve en professionele samenwerkingen."

Nu er zo snel al meer dan honderd bloemendesigners en andere creatieven lid geworden zijn, is myThursd goed op weg om een wereldwijde community te worden. De snelle groei duidt op een verschuiving naar meer directe samenwerking en innovatieve praktijken in de sierteeltsector. Terwijl myThursd innoverende software is, staan er wel echte mensen aan het roer van deze transformatie. Regine Motmans, Floral Connector bij myThursd: "Helpen is de essentie van onze ambitie, we zijn bij myThursd geobsedeerd met het helpen van de leden om hun doelen te bereiken. Uiteindelijk zijn het altijd mensen die onze industrie bepalen. De custom software van myThursd is slechts het gereedschap."

Sluit je aan bij de revolutie
Of je nu een bloemendesigner bent die graag met de nieuwste producten werkt, een kweker, veredelaar, handelaar of exporteur die op zoek is naar de perfecte samenwerkingspartner voor je project, myThursd biedt een ongeëvenaard platform om aan je behoeften te voldoen. Van gestileerde shoots en sociale media-inhoud tot bedrijfsvideo's en live bloemenevents, myThursd verbindt je met de juiste mensen voor elk project.

myThursd is nu al het grootste bloemeninfluencer- en creatieve platform ter wereld, en biedt een alles-in-één oplossing voor impactvolle bloemenprojecten. Het dient als de ultieme hub voor bedrijven en individuen om samen te verbinden, samen te werken en de markt samen te veroveren. Met een focus op het verbinden met bloemendesigners, fotografen, influencers en andere creatieven, is myThursd toegewijd aan het disrupten van de manier waarop de industrie samenwerkt.

Bron:

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie