Winco Holland lid Decorum

Winco Holland lid Decorum

Op donderdag 1 juli sluit het nieuwste lid Winco Holland aan bij telersvereniging Decorum. Met een assortiment dat uit wel 600 verschillende soorten bestaat, is deze succulenten- en cactussenkweker uit Rijnsburg een prachtige uitbreiding op het huidige aanbod van Decorum. Niet alleen in soorten maar ook in potmaten, die variëren van 3,5 cm tot 30 cm, hebben Dick Noort en Arjen de Mare een zeer breed assortiment.

In 1995 begon het bedrijf onder de naam Winco Cactussen BV met het importeren van cactussen uit de Verenigde Staten. Toen in 2003 een Spaanse leverancier van succulenten werd gevonden, is het bedrijf zich steeds meer gaan concentreren op de productie en verwerking van verschillende succulent soorten. Inmiddels is Winco Holland een handelsbedrijf met eigen kwekerij in Spanje, waardoor ze in staat zijn om jaarrond in fraaie kwaliteitsproducten te voorzien.

Met die kwaliteitsproducten willen ze verder groeien: "Decorum heeft een gevestigde marktpositie en een groot netwerk in binnen- en buitenland, waardoor wij meer bekendheid kunnen werven en onze afzetmarkt kunnen vergroten. Als kweker kan het soms een uitdaging zijn om toe te treden tot een nieuwe markt. Door de samenwerking met Decorum veranderen we deze uitdaging in een kans," aldus Dick Noort, eigenaar van Winco Holland. Natuurlijk is het enthousiasme wederzijds. Cactussen zijn een nieuwe toevoeging aan het Decorum assortiment. Bovendien is het huidige assortiment succulenten minder uitgebreid. Door de samenwerking met Winco Holland komt daar verandering in. Dat maakt Winco Holland een waardevolle toevoeging.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie