Win 1 van de 5 Steenks-pakketten!

14-11-2019    10:27   |    Goedemorgen

Onlangs opende Steenks Service een eigen webshop voor onderdelen. Deze online shop krijgt nu naast de Nederlandse versie ook een Engelstalige en Duitstalige variant. Om dat te vieren, gaat Steenks Service vijf klanten blij maken.

Steenks Service kijkt terug op een succesvolle lancering van de webshop enkele maanden terug. Het bedrijf heeft sindsdien al heel wat bestellingen mogen ontvangen. Niet alleen is veel zorg besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop, ook het aanbod is zeer uitgebreid. De onderdelen van een groot deel van de machines die Steens Service aanbiedt, kunnen online worden besteld.

Elke tiende order wint
Tot nu toe was de webshop enkel in het Nederlands beschikbaar, maar daar komt binnenkort verandering in. Bezoekers kunnen voortaan ook kiezen voor Engels of Duits. Om de uitbreiding van de webshop te vieren, kunnen online kopers kans maken op een uniek Steenks-pakket, bestaande uit een rvs step, een cap, een shirt én een bodywarmer. Elke tiende webshop order wordt beloond met een pakket, in totaal worden vijf Steenks-pakketten weggegeven.

De actie is deze week gestart, dus zorg dat je er op tijd bij bent! Ga naar www.steenks-service.nl/onderdelen/ of klik op de website van Steenks Service op ‘Webshop’ in de navigatiebalk.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws