Wie wint de meeste medailles?

26-07-2021    10:03   |    Goedemorgen

De Olympische Spelen zijn in volle gang. Heel succesvol verlopen die nog niet voor Nederland, maar de eerste medailles zijn wel al binnen. Denk jij te weten hoeveel dat er uiteindelijk worden, speel dan mee met Hortilympics! Velen ging je inmiddels voor...

HortiLympics is de opvolger van HortiSoccer. Het online voorspellingsspel is een initiatief van Steenks Service en Holland Hortimedia. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slechts enige minuten. Voorspel welke landen op 1, 2 en 3 eindigen in het medaillespiegelklassement en voorspel hoeveel medailles Nederland zal behalen in Tokio. Weet jij de uitslag het beste te voorspellen, dan maak je kans op een unieke prijs. Steenks Service stelt namelijk 5 special editions van de Steenks Service step beschikbaar. Handig om van A naar B te komen in de kas. En nog sportief ook!

VS/Canada/Engeland?

Bijna alle deelnemers denken dat de Verenigde Staten de meeste medailles binnen gaan slepen. Toch zijn er uitzonderingen. Sjors van Dijk van Van der Hoeven horticultural projects denkt dat Canada de grote winnaar van deze Spelen wordt, terwijl Nick van Lammeren van Sion denkt dat Engeland de meeste medailles gaat winnen.

Speel je ook mee? Ga snel naar www.hortilympics.nl. Zijn er uiteindelijk meerdere mensen met een goede voorspelling, dan telt het moment van inschrijven mee. Dus wacht niet te lang en speel mee! Om kans te maken op een van de gouden steps, dien je een van de social mediakanalen van Steenks (Twitter, Facebook of Instagram) te volgen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Stream Dag van de Tuinbouw

Het avondprogramma van de Dag van de Tuinbouw, inclusief de Tuinbouw Toptafel, is nu online terug te kijken....