Westland Plant start actie voor het Rode Kruis

24-03-2020    09:37   |    Goedemorgen

Net als vele andere glastuinbouwbedrijven, wordt ook Westland Plant hard getroffen door de coronacrisis. Duizenden Spathiphyllums komen op dit moment niet verder dan de container. Zonde, want de luchtzuiverende plant zou juist nu bij iedereen in huis moeten staan.Daarom start het bedrijf het project Saving the plants. Met dit project zetten zij zich in voor de samenleving, de planten en het bedrijf.

Voor €21,95 wordt er een luchtzuiverende plant veilig bij de mensen aan de deur bezorgd. Zo zorg je voor een gezondere lucht in huis, maar je helpt ook het bedrijf én het Rode Kruis met de strijd tegen het coronavirus. Er wordt namelijk bij iedere verkochte plant 5 euro gedoneerd aan dit goede doel. Check hiervoor www.savingtheplants.com/
 
Save the plants 
"Na maanden intensieve verzorging is ze klaar om te stralen in jouw interieur. Maar vanwege de coronacrisis kan ze nergens heen. Geen supermarkt of tuincentrum wil haar op dit moment hebben. Doen we niets, dan zullen er duizenden planten in de vuilnisbak belanden. Kom ook in actie en red voor €21,95 een plant! Inclusief pot en verzendkosten."  

Save yourself 
"We kunnen allemaal wel wat gezonde lucht gebruiken! Wist je dat de Spathiphyllum bekend staat om haar luchtzuiverende werking? Uit onderzoek van NASA blijkt dat ze schadelijke gassen opneemt en afbreekt, de luchtvochtigheid verbetert en CO2 omzet in zuurstof. Het groene medicijn dus!"  

Save the world 
"We worden allemaal getroffen door het groeiende coronavirus. De wereld heeft onze hulp nodig. Saving the plants doneert bij iedere verkochte plant €5,- aan het Rode Kruis. Zij zetten zich wereldwijd in om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit doen ze door o.a. de ziekenhuizen te ondersteunen, hulpgoederen uit te delen en voorlichtingsmaterialen te verspreiden."    

"We hebben elkaar harder nodig dan ooit. Haal met een plant gezonde lucht in huis en doneer aan het Rode Kruis. Zo kunnen we ons inzetten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook leuk om de gezonde plant te versturen naar iemand die het in deze tijd extra nodig heeft!"


Reacties (1)

Gonny at 25.03.2020

Waarom worden planten weggegooid; die blijven toch wel even goed mag ik hopen??

Reageer op dit bericht

Meer nieuws