Vreugdenhil doneert aan Carnivore Project Zambia

01-12-2021    09:54   |    Goedemorgen

Deze week heeft Vreugdenhil Bulbs & Plants het mooie bedrag van €11.250,- gedoneerd aan het Zambian Carnivore Project. Dit bedrag is afkomstig uit een deel van de verkoopopbrengst van het bijzondere plantenmerk African Breeze van de kweker.

Onder het African Breeze merk vallen acht verschillende potplanten, die alle oorspronkelijk afkomstig zijn van het Afrikaanse continent. Het is inmiddels de derde keer dat de kweker doneert aan het project in Zambia.

Het kiezen voor het Zambian Carnivore Project (ZCP) is een bewuste keuze van de kweker. "Door onze intensieve samenwerkingen met kwekers van Amaryllisbollen op het Afrikaanse continent, voelen we ons erg verbonden met Afrika. Tijdens het bezoeken van de kwekers in Afrika zien we met eigen ogen de prachtige natuur en maken we van dichtbij mee waarom deze projecten als het ZCP nodig zijn. Ik ben trots dat we op deze manier een klein stukje kunnen bijdragen aan het behoud en bescherming van de natuur en de wilde dieren", aldus Jochem Vreugdenhil.

African Breeze in 2022
Ook komend jaar zijn de African Breeze producten weer beschikbaar. Zo zijn de eerste Ornithogalum dubiums al opgepot en worden de eerste Ensete maurelli’s opgekweekt in de kassen van de kweker. “We merken dat onze klanten steeds meer naar African Breeze vragen en de naamsbekendheid van het merk groeit! Daardoor wordt er vaak naar African Breeze producten gevraagd en willen ze ons verhaal graag weer doorvertellen aan hun klanten. We kijken er naar uit om volgend seizoen de producten weer te verkopen!”, besluit salesmanager Rob Klop.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Brede Welvaart?

Een weblog van Jolanda Heistek. Zij is programmamanager bij Greenport West-Holland. Jolanda schrijft deze...