VOORN Spray Roses lanceert productwaaier

VOORN Spray Roses lanceert productwaaier

VOORN Spray Roses presenteert een overzicht van haar kleurrijke trosroos assortiment 2021 via een catalogus in de vorm van een handige waaier. Het complete assortiment trosrozen dat jaarrond verkrijgbaar is en de seizoensproducten onder VOORN Seasons zijn te zien in deze productcatalogus. De catalogus is beschikbaar voor de klanten en relaties van VOORN Spray Roses en is op aanvraag verkrijgbaar.

VOORN Spray Roses is kweker van een inmiddels uitgebreid assortiment van 15 variëteiten trosrozen die jaarrond verkrijgbaar zijn. Pink Bubbles wordt echter uit het assortiment gehaald maar eind mei wordt een nieuwe trosroos geintroduceerd. Daarnaast zullen de seizoenproducten, met de vier cultivars Gelato, Gentle Trendsetter, Summerrose en Wedding Party, ook dit jaar weer onder de naam VOORN Seasons verhandeld worden. De productie wordt eind april verwacht.

De VOORN website is inmiddels vernieuwd en online. Het volledige assortiment is inclusief inspirerende foto's te zien op de website. Om iedereen actueel op de hoogte houden en te inspireren met de collectie trosrozen is er een Facebook pagina, Instagram profiel en Twitter account dat te volgen is via @voornsprayroses en #voornsprayroses.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie