Volop hortensia's en pioenen bij lancering Kylie Cosmetics

17-05-2022    09:42   |    Goedemorgen

Kylie Jenner is natuurlijk bekend van de reality-serie met the Kardashians maar ook oprichter van het succesvolle cosmeticabedrijf Kylie Cosmetics. Haar eerste product, de inmiddels famous ‘Kylie Lip Kit’ was bij de lancering in minder dan een minuut uitverkocht. Vervolgens bracht Kylie haar tweede merk, Kylie Skin, uit. Een skincare merk met producten die dierproefvrij, veganistisch, glutenvrij en sulfaatvrij zijn. De merken Kylie Cosmetics en Kylie Skin zijn sinds vorig jaar exclusief in Nederland via Douglas te koop. Om dit te vieren werd er op maandag 9 mei een Kylie Squad Ambassador Event georganiseerd in restaurant Mama Kelly in Amsterdam. Uiteraard voorzien van Nederlandse bloemen.

Een selectie influencers werd uitgenodigd voor een presentatie van de Kylie Cosmetics producten met hair en makeup stylist Flavio Miguel. LM Flower Fashion Productions werd gevraagd de bloemen in stijl van Kylie Cosmetics te stylen. Met Coty Benelux werden de hortensia’s van Hydrangeaworld en pioenen van My Peony Society in roze geselecteerd. Bij binnenkomst was er een glamourous photobooth en op de lunchtafels waren boeketjes gestyled met hortensia’s, pioenen en trosrozen van VOORN Spray Roses. De kracht van de combinatie van bloemen en een beautymerk werd maar weer eens benadrukt tijdens dit event met internationale allure.

Snij-hortensia
De stijlvolle hortensia is als snijbloem allang ontdekt als onderdeel van een mooi boeket. De bloem wordt veel gebruikt in de meest prachtige bloemsierkunst voor in het interieur maar is daarnaast uitermate geschikt in de bloemdecoraties voor huwelijken en evenementen. LM Flower Fashion Productions werkt zeer graag met de snij-hortensia’s voor in hun producties als ambassadeur van Hydrangeaworld, zo ook voor het Kylie Cosmetics event. In verschillende tinten roze werden de hortensia soorten Verena, Ruby Red, Sibilla, My Pink en My Salm Surprise geselecteerd en gestyled.

Pioenen
My Peony Society is het toonaangevende verbond van de beste pioenkwekers, handelaren, bloemisten en arrangeurs. Pioenrozen kleuren de belangrijkste momenten. LM Flower Fashion Productions selecteerde samen met My Peony Society precies die roze pioenrozen die bij het Kylie Cosmetics event pasten; Reine Hortense, Sarah Bernhardt en Mother’s Choice. Door de bloeigarantie kwamen de pioenen goed open en schitterden ze op het juiste moment!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws