Vilosa breidt verkoopteam uit

15-01-2019    09:11   |    Goedemorgen

Kalanchoë-specialist Vilosa professionaliseert haar verkoopteam en verwelkomt vanaf maart Fabian Noordermeer in haar team.

Fabian Noordermeer zal per 1 maart de functie van accountmanager binnen het team gaan vervullen. Fabian brengt de nodige ervaring uit de sector mee, hij heeft een mooie loopbaan gehad bij Pligt Professionals en Van der Voort Potplanten. Het verkoopteam van Vilosa bestaat met deze uitbreiding uit vijf personen. Deze uitbreiding is gewenst om de groei en verdere professionalisering van het bedrijf te waarborgen.

Samenwerking
Vilosa bestaat sinds 2018 en is tot stand gekomen door de samenwerking tussen De Veranda en Solis Plant. Twee gedreven specialisten op het gebied van Kalanchoë met hetzelfde doel en een diepgewortelde liefde voor het telen. Samen met de jarenlange ervaring van de familiebedrijven resulteert dit in het leveren van de beste kwaliteit Kalanchoë en seizoenproducten, zoals Celosia. Vanaf 2018 spreken we niet meer van twee bedrijven, maar van Vilosa. Eén bedrijf met ambitieuze plannen, met de vertrouwde drijfveren die u al van ons gewend bent. Meer informatie op www.vilosa.nl

Bron: Pull Position


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws