Royal Brinkman in zee met Plant Health Cure

04-10-2019    11:17   |    Goedemorgen

Royal Brinkman is een samenwerking aangegaan met Plant Health Cure (PHC), producent en leverancier van organische biologische meststoffen, nuttige wortelschimmels, wortelbacteriën en biostimulanten.

Daarmee breidt Royal Brinkman haar assortiment voor gewasbescherming en plantweerbaarheid uit met een groot aantal hoogwaardige en SKAL-gecertificeerde producten.

Royal Brinkman is doorlopend op zoek naar het antwoord op vragen van klanten op het gebied van  biologische en milieuvriendelijke middelen. Plant Health Cure ontwikkelt al meer dan 20 jaar producten en teeltprogramma’s om de gezondheid van de plant én de grond te verbeteren. Daarmee worden planten weerbaar gemaakt, waardoor plantenziekten kunnen worden voorkomen. De vijf onderdelen van het Plant Health Cure-programma zorgen samen voor een zeer compleet pakket, dat voorziet in wortelbiologie, biostimulanten, meststoffen en bodemverbeteraars. Daarmee kan drastisch worden bespaard op bestrijdingsmiddelen en (kunst)meststoffen, terwijl de gezondheid van planten juist toeneemt.

“Wij zijn heel erg trots op deze samenwerking”, aldus Pius Floris, oprichter van Plant Health Cure. “Royal Brinkman is al meer dan 130 jaar een rots in de branding voor telers. Hun vertrouwen in ons systeem en onze producten is een groot compliment”. Pius Floris richtte Plant Health Cure in 1997 op. Sindsdien maakt hij zich sterk voor het verduurzamen van de land en –tuinbouw en het terugdringen van kunstmestgebruik. Inmiddels worden producten en methoden van Plant Health Cure toegepast in 37 landen over de hele wereld.

De biologische en milieuvriendelijke producten van Plant Health Cure zijn vanaf nu bij Royal Brinkman wereldwijd verkrijgbaar.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws