Verkopers Decorum pitchen bij Business Event

10-10-2019    09:05   |    Goedemorgen

Op dinsdag 8 oktober kwamen 65 verkopers van Decorumkwekers samen bij het Business Event, georganiseerd door Decorum. Het evenement werd vond plaats bij het nieuwe Experience Center van Ter Laak Orchids.

“Er kan veel geleerd worden van elkaar, we werken immers allemaal in dezelfde sierteeltbranche. We hebben allen met dezelfde uitdagingen te maken. Een goede aanleiding die aangegrepen is om het evenement te organiseren” aldus Maik Duijndam (Kwekerij JoGrow).

Tijdens het Event presenteerde Jouri Schoemaker (Nederlands kampioen pitchen van 2016) zijn 6-stappenplan voor de perfecte pitch. Na de presentatie werd gewerkt aan een groepsopdracht en kregen de deelnemers het podium voor hun eigen verkooppitch. Op deze manier werd de theorie van Jouri direct in de praktijk toegepast.

De samenkomst van 65 verkopers was een mooi podium voor René Vellekoop (Hamiplant) en Roy Vijverberg (Hamifleurs), zij gaven toelichting over de ontwikkelingen binnen hun exportbedrijven en het partnership met Decorum.

Stef de Jong van Decorum: “Goed om de commerciële mensen van planten- en bloemenleden bij elkaar te laten komen om van elkaar te leren en zich te laten inspireren door Jouri Schoemaker. In 2020 gaan we in kleinere samenstellingen verder met het organiseren van bijeenkomsten voor verkopers van onze leden.”


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws