VannoVa opent nieuw distributiecentrum

VannoVa opent nieuw distributiecentrum

Sneller, flexibeler en duurzamer. De Master Growers van VannoVa leveren sinds vorige week een groot deel van hun bestellingen uit vanuit hun nieuwe distributiecentrum in Naaldwijk. Een mooie stap voor de chrysantencoöperatie, die daarmee haar service richting haar klanten uitbreidt.

Toen er een box bij Wematrans op de veiling in Naaldwijk vrijkwam, twijfelde chrysantencoöperatie VannoVa geen moment. Voorheen werden alle bestellingen bij de verschillende Master Growers opgehaald, verzameld en naar de klant gebracht. Door de opening van het distributiecentrum wordt er gewerkt vanuit een centrale voorraad. Dit is efficiënter, duurzamer én VannoVa kan zo sneller bij alle klanten in Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk zijn.

Bekend gezicht
Master Grower Laurens van der Lans verkocht in kwartaal 1 van 2020 zijn chrysantentuin en ontfermt zich nu over het nieuwe distributiecentrum van VannoVa. Laurens: "Klanten van VannoVa konden natuurlijk al via de webshop bestellen, maar het distributiecentrum biedt extra voordelen. Zo kan de klant nu langer, namelijk tot 10:00 bestellen, voor levering voor 14:00 uur op dezelfde dag, wat we willen uitbreiden naar 11:00 uur. Op deze wijze verlenen we een nog betere service aan onze klant."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie