Vannova breidt kleurenpalet uit

16-04-2019    12:18   |    Goedemorgen

VannoVa breidt uit met nieuwe soorten en kleuren. Na de introductie van de zachtroze Kennedy Rosy uit de Kennedy-lijn van Laurens van der Lans breiden ook Master Growers J&A Flowers en Frank van Leeuwen hun assortiment uit met roze en paarse tinten.

J&A Flowers is begonnen met het aanvoeren van Vanya Pink. Dit is een bolvormig roze pluizer waar geen bloemist meer omheen kan. Deze sterke bloem laat zich uitstekend combineren met grote bloemen en is bij uitstek geschikt voor bijzondere bloem arrangementen. Daarnaast doet de Vanya Pink het ook fantastisch in plukboeketten.
De heren Van Ruyven maken ook een uitstapje naar de troschrysant met de paars-witte Alamos. Dit soort is tot eind september onder de VannoVa vlag beschikbaar. Daarna zal J&A Flowers zich weer volledig richten op pluischrysanten.

Ksenia Dark
Van Leeuwen Flowers introduceert deze week pluischrysant Ksenia Dark. Dit is een donkerdere variant van de reeds gevestigde roze pluischrysant Ksenia. Met haar donkerroze kleur en sierlijk ronde bloemblaadjes is Ksenia Dark een mooie aanvulling op het kleurenpalet van VannoVa.

VannoVa Master Growers
VannoVa is een samenwerkingsverband van een aantal toonaangevende chrysantenkwekers. Door samen te werken op het gebied van productie, marketing en promotie hebben de Master Growers van VannoVa internationaal een toonaangevende positie verworven. De vele jaren ervaring die door de Master Growers zijn opgedaan, maken VannoVa tot een aansprekende, mondiale partner op het gebied van productie en het leveren van chrysanten in het hogere segment. Het assortiment van VannoVa is verkrijgbaar via FloraHolland en via de eigen webshop. Voor toegang tot de webshop kunt u mailen naar info@spam-protectvannova.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws