Vandaag gaat ons bloemetje naar...

02-04-2020    11:00   |    Goedemorgen

Vandaag sturen wij namens Lottie van Starkenburg een bloemetje naar Brentano in Amstelveen, dat kleinschalig wonen voor mensen met dementie biedt en intensieve zorg geeft aan mensen met lichamelijke beperkingen.

"Ik wil graag de medewerkers van Brentano locatie 't Huis aan de Poel voordragen. Mét coronapatiënten en zonder bezoek doen zijn op dit moment hun uiterste best om er voor de bewoners het beste van te maken. Leg maar eens uit aan mensen met dementie waarom ze hun kamer niet af kunnen, vertrouwde gezichten die onherkenbaar worden met bescherming, activiteiten moesten afgelast en je partner en kinderen kunnen niet op bezoek. Medewerkers proberen dat allemaal zo goed en kwaad als dat gaat op te vangen. Geur en kleur zijn erg welkom."

Wij dragen graag een steentje bij Lottie, dus de bloemen komen eraan!

Naar aanleiding van de actie die Goedemorgen en KAS Magazine twee weken terug startten, waarbij wij elke dag een bosje bloemen bij iemand laten bezorgen, hebben we al veel mooie reacties mogen ontvangen. En omdat de maatregelen zijn verlengd, gaan wij ook nog een weekje langer door met de actie.

Blijf inzenden!
Is jouw inzending niet uitgekozen? Niet getreurd! Alle aanmeldingen die we ontvangen, blijven in aanmerking komen. Elke dag kiezen we een van de reacties uit, ongeacht wanneer die is binnengekomen. Dus blijf ook vooral nieuwe mensen aanmelden!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister KAS Live! terug

Gisteren de uitzending van KAS Live! op Paprika Tasty Radio gemist? Je kunt 'm nog een keer rustig...