Vanda orchideeën naar Indiase bruiloft

10-12-2018    10:56   |    Goedemorgen

De Vanda orchideeën van Anco in Wateringen zijn afgelopen weekend naar India gevlogen, om daar de bruiloft van de rijkste dochter in het land op te sieren.

Dat schrijft het AD vandaag. Het bedrijf van Steef van Adrichem kreeg vorige week een order van 100.000 roze en 20.000 blauwe Vanda orchideeën, een hangende plant. 

De bloemen maken deel uit van het decor voor de bruiloftsfeesten van Isha Ambani en Anand Piramal. Isha is de dochter van de rijkste man van India, Mukes Ambani. Hij heeft zijn fortuin te danken aan zijn olie- en gasbedrijf Reliance Industries. Op de gastenlijst van de bruiloft stonden beroemde gasten zoals Beyoncé en Hillary Clinton. De order ‘trekt bijna de hele kas leeg’, zegt Van Adrichem tegen het AD. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...