Vanaf 30 maart veilt Rhein-Maas drie dagen

26-03-2020    09:37   |    Goedemorgen

Veiling Rhein-Maas volgt nauwlettend de actuele ontwikkelingen en zal het veilproces, na overleg met aanvoerders en klanten op korte termijn aan de huidige marktomstandigheden aanpassen. Vanaf maandag 30 maart 2020 wordt daarom tot nader order in Straelen-Herongen op drie weekdagen – maandag, woensdag en donderdag – geveild, om de klanten en aanvoerders van de marktplaats betere plannings- en afzetzekerheid te bieden.

Bij de inkoop- en verkoopkanalen klokservice en webshop verandert er voor de klanten en aanvoerders niets. Klokservice staat dan nog steeds van maandag t/m vrijdag en de webshop op alle zeven weekdagen ter beschikking. De aflevering (`Zustellung´) van de ingekochte producten verloopt zoals gebruikelijk.

Veiling Rhein-Maas blijft de huidige marktomstandigheden nauwlettend in de gaten houden om flexibel op de markt te kunnen reageren en kan te allen tijde de veilprocessen op korte termijn weer aan de huidige marktsituatie aanpassen. Op de website worden kopers en verkopers geïnformeerd over actuele ontwikkelingen en maatregelen met betrekking tot het coronavirus.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws