Van der Hoeven neemt Patron/Enthoven over

08-07-2019    10:08   |    Goedemorgen

De directies van Van der Hoeven Horticultural Projects en Patron/Enthoven Techniek zijn overeengekomen dat Patron/Enthoven per direct verder gaat als onderdeel van Van der Hoeven. Afgelopen vrijdag hebben Martin Steentjes en Peter Spaans van Van der Hoeven en Ronald Begelinger van Patron/Enthoven het personeel van beide bedrijven geïnformeerd over de overname.

De overname van Patron/Enthoven sluit aan bij de groeiambitie van Van der Hoeven en met de verbreding van het dienstenpakket wordt de positie Van der Hoeven in de markt verder versterkt. Als buren in Den Hoorn en  complementaire bedrijven  in de branche, kennen Van der Hoeven en Patron/Enthoven een lange historie van intensieve en succesvolle samenwerking binnen tuinbouwprojecten over de hele wereld. Door het bundelen van de krachten zal deze samenwerking verder worden geïntensiveerd en de totale organisatie naar een hoger niveau worden gebracht. Dit alles met als einddoel om de internationale markt nog beter te kunnen bedienen op het gebied van innovatieve turn key tuinbouwprojecten.
Peter Spaans, directeur Van der Hoeven Horticultural Projects: "De groeiende markt voor high tech turn key totaaloplossingen vraagt een steeds verdergaande integratie van alle systemen en installaties. Onze innovatieve projecten zullen maximaal profiteren van deze bundeling van krachten."
De integratie van Patron/Enthoven binnen de organisatie van Van der Hoeven wordt gefaseerd aangepakt, waarbij Ronald Begelinger als directeur van Patron/Enthoven de organisatie in deze transitie zal begeleiden.Ronald Begelinger, directeur Patron Agri Systems / Enthoven Techniek: “De afgelopen jaren zijn we steeds meer complexe projecten samen gaan doen. Gecombineerd met eenzelfde strategische visie van beide directies heeft dit ertoe geleid dat we als bedrijven op een natuurlijke manier dicht naar elkaar toe gegroeid zijn. De integratie van Patron in Van der Hoeven is het logische vervolg waar beide bedrijven sterker van worden.”
Beide directies zijn verheugd over de overname en geven aan dat er de komende tijd gewerkt wordt aan de integratie van beide bedrijven. Zij benadrukken dat de huidige dienstverlening op de gebruikelijke wijze wordt voortgezet.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws