Tulp 'Tourmalet' gedoopt

Tulp 'Tourmalet' gedoopt

Op vrijdag 26 maart is in de proefkas van P.F. Onings de tulp 'Tourmalet' gedoopt door Dirk Huis, voorzitter van Team Westland. Deze schitterende diep rode tulp met gele gefranjerde rand wordt geteeld door het gerenommeerde bloembollenbedrijf 'Pater Bloembollen BV' in Spierdijk en is een zeer mooie aanwinst binnen het tulpensortiment.

Tevens heeft Team Westland een cheque in ontvangst mogen nemen van € 5.000,-. Dit bedrag is opgebracht door het personeel van Onings BV met de verkoop van bollen(pakketten) in het najaar van 2020.

Team Westland is een stichting die op een sportieve manier geld inzamelt voor regionale instellingen en initiatieven, die rechtstreeks of zijdelings verband hebben met kanker of onderzoek naar kankerbestrijding. Op 6 oktober van dit jaar zullen een grote groep fietsers en wandelaars  de Franse Pyreneeën Reus, de Col du Tourmalet beklimmen. Tijdens dit evenement zal Team Westland een aantal 'Tourmalet'-bloembollen planten, die door Onings BV beschikbaar worden gesteld.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie