Tuinbouwnieuws ook dagelijks op de radio

12-09-2018    08:50   |    Goedemorgen

Ruim twee jaar geleden werd tijdens de Greentech in de Rai, Paprika Tasty Radio gelanceerd. Een radiostation opgericht voor iedereen met een hart voor tuinbouw.

De online radiozender richt zich nadrukkelijk op mensen die tijdens het werk veel nieuwe muziek willen horen, maar ook bij willen blijven met het dagelijkse nieuws binnen de wereldwijde tuinbouw.

Sinds enige tijd zijn op deze tuinbouwzender op elk half uur de headlines van de nieuwsbrief Goedemorgen te horen. Zo kan je tijdens het werk gemakkelijk op de hoogte blijven van ons laatste nieuws.

Ondanks dat de naam van het radiostation anders doet vermoeden, zet Paprika Tasty Radio zich in voor promotie van alle kas gewassen. Van tomaat tot aardbei en komkommer en van gerbera of chrysant tot potroos en orchidee.

Vooraf aan de nieuwsbulletins zijn ook echte radiocommercials van bekende toeleveranciers te horen, zoals onder meer van Bayer Crop Science, Steenks Service, Yara Liva Calcinit en Hortimat. "Het afwisselen van tuinbouwcommercials met bekende landelijke campagnes maakt de tuinbouw meer toegankelijk voor jonge mensen, die we keihard nodig hebben in de sector" Dat zegt Mark van Dale, producent van de Westlandse tuinbouwzender.

Luisteren kan eenvoudig door de gratis Paprika Tasty Radio app te downloaden. Via de app is meteen ook het laatste nieuws van Goedemorgen te lezen.

Geen zin om de app te downloaden? Luister dan via de site www.paprikatastyradio.nl


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Limburg Agrofood viert verjaardag

LimburgAgrofood – het programma dat in februari 2018 is gestart om de sector agrofood in Limburg te helpen groeien en innoveren – is 1 jaar...