Tuinbouw maakt indruk op Jack Ma

Tuinbouw maakt indruk op Jack Ma

Afgelopen week heeft Jack Ma, Chinese investeerder, zakenman en mede-oprichter van de Alibaba Group, een onverwacht bezoek gebracht aan verschillende tuinbouwlocaties, waaronder World Horti Center in Naaldwijk, Rijk Zwaan in De Lier, Growers United in Maasdijk en Anthura in Bleiswijk.

Na zijn ontvangst op de productielocatie Anthurium, bezocht hij de showkas, waar de noviteiten, toppers en rassen van de toekomst grote indruk op hem maakten, zo laat Anthura weten. "Zijn interesse ging vooral uit naar onze visie, werkwijze en ontwikkelingen. Daarnaast hebben wij gesproken over onze focus de komende jaren, zowel in Nederland als in China."

In World Horti Center werd Ma rondgeleid langs de nieuwste innovaties van de Food & Flower sector. "Wij geloven dat de Nederlandse tuinbouw een belangrijke rol speelt bij het duurzaam voeden van de groeiende wereldbevolking, met onze hightech voedsel- en bloemenproductie, duurzame innovaties en de unieke samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid. We zijn erg blij om deze visie te kunnen delen met de heer Jack Ma en hopen nog veel meer geďnteresseerden in de tuinbouw te mogen ontvangen."

(Foto: Anthura)

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie