Trots op de tuinbouwsector in Nederland!

11-02-2019    08:55   |    Goedemorgen

De organisatie van HortiContact staat samen met een aantal exposanten stil bij het feit hoe trots zij zijn op de tuinbouwsector in Nederland. Dat is te zien van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 februari op de beurs in Gorinchem.

De tuinbouwsector is Nederlands' trots. We zijn wereldleider op het gebied van handel, kennis en productie. We hebben internationale focus en lopen voor met onze moderne hightech bedrijven. Bedrijven die steeds groter worden, complexer en innovatiever. Horti is de mooiste branche om in en voor te werken, daar zijn we het allemaal over eens.

Wij zijn trots
'Wij zijn Trots op de tuinbouwsector in Nederland', laat de beursorganisatie weten. 'Op het feit dat we al 16 jaar hét ontmoetingspunt voor de complete tuinbouwbranche in Nederland zijn. Trots op het feit dat we jaarlijks door 17.000 telers, kwekers en andere tuinbouwprofessionals worden bezocht. Op het feit dat we standhouders van over de hele wereld mogen verwelkomen. Trots op de gemoedelijkheid en de sfeervolle ambiance. Op de kanjers die jaar in jaar uit bij ons exposeren.'

16eeditie HortiContact
Ook dit jaar konden exposanten hun verhalen en foto’s delen waar de passie en Trots voor de tuinbouw van afspatten. Deze 16eeditie vindt u door de evenementenhal in Gorinchem op verschillende plaatsen de mooiste verhalen en boodschappen van exposanten die trots zijn. Iets moois wat HortiContact graag met u wil delen en op deze manier wil zij de tuinbouwsector laten beleven en voelen dat de organisatie Trots is op deze sector.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hallo(ween)!

Het is weer tijd voor pompoenen, niet in de laatste plaats vanwege Halloween. En dus pakken sommige mensen...