Tomatoworld en World Horti Center bundelen krachten

14-12-2018    13:44   |    Goedemorgen

Tomatoworld en World Horti Center gaan hun krachten bundelen met het doel de tuinbouwsector nationaal en internationaal nog beter op de kaart te zetten. De samenwerking wordt operationeel ingezet door gezamenlijk bezoekers te ontvangen, evenementen en opleidingstrajecten te organiseren. Daarvoor tekenden beide partijen gisteren een intentieovereenkomst.

Ook het samenbrengen van tuinbouwpartners zien zij als gezamenlijke activiteit. Een integratie van beide organisaties is het uiteindelijke doel. De wereld van de glastuinbouw is internationaler dan ooit en Nederland heeft hierin een leidende positie. Continue en versnelde innovatie en samenwerking is van groot belang om deze koploperspositie van Nederland in de wereld te behouden.

Tomatoworld en World Horti Center spelen hierin een belangrijke rol door oplossingen uit te dragen die hun partners en participanten bieden voor welzijn en welbevinden van mensen. Samen met deze partners bieden zij oplossingen voor grote maatschappelijke vraagstukken, zoals voedselvoorziening, welbevinden en duurzaamheid.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws