Straks: Havecon op Paprika

Straks: Havecon op Paprika

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - In het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies is Havecon aan het eind van de ochtend te gast in de studio van Paprika Tasty Radio. Tussen 12.00 en 13.00 uur hoor je Pieter Ammerlaan en William Boxman en wordt gebeld met teler John Overgaag.

Hoe gaat het met Havecon in de coronacrisis, zowel in binnen- als in buitenland? Hoe kijken klanten tegen deze periode aan? En waar is Havecon momenteel mee bezig qua projecten? Pieter Ammerlaan en William Boxman vertellen er alles over in de live uitzending op Paprika. En zij gaan bellen met teler John Overgaag  over een recent project van 4,5 hectare voor de teelt van paprika's in hartje Westland. Hoe heeft hij het bouwen van dit project in coronatijd en in samenwerking met Havecon ervaren? 

Je hoort het vandaag tussen 12.00 en 13.00 uur op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. Ga naar www.paprikatastyradio.nl gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert Paprika Tasty Radio in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie