Stolze toont nieuwbouwplannen

29-06-2020    11:07   |    Goedemorgen

Het nieuwe bedrijfspand van Stolze op industriegebied Honderdland in Maasdijk gaat steeds meer vorm krijgen. De tekeningen van de buitenkant van het pand zijn klaar en de bouw kan wat het bedrijf betreft niet snel genoeg beginnen.

Jilles Goedknegt, algemeen directeur bij Stolze, is onderdeel van het bouwteam voor het nieuwe bedrijfspand. "De markt verandert en u verandert. Als Stolze veranderen wij dus ook. Professionaliteit staat voorop om u nu en in de toekomst op een goede manier te kunnen bedienen. Een nieuw pand betekent integratie van de afdelingen en meer ruimte in de werkplaatsen, wat er voor zal zorgen dat wij nog beter kunnen inspelen op de wensen en behoeften van onze klanten."

Goedknegt geeft aan dat het stuk land van 1,6 ha Stolze de kans biedt om te kunnen groeien en de klanten nog steeds, ondanks de groei, te kunnen bieden wat zij gewend zijn. Daarnaast zal een deel worden verhuurd. "Met het nieuwe pand willen wij uitstralen wie en wat wij zijn, namelijk een transparante en professionele organisatie met innovatieve oplossingen en een voorloper in de markt. Met trots presenteren wij dan ook de eerste impressies van ons nieuwe pand. Een pand met uitstraling en de gelegenheid om u te ontvangen en te laten zien wat wij kunnen leveren. Ook zijn wij trots dat de nieuwbouw, ondanks de onzekere tijd waarin we leven, gewoon doorgang kan vinden. Wij hopen in het vierde kwartaal 2021 ons nieuwe pand te kunnen betrekken. Ik hoop u zeker in ons nieuwe pand te kunnen ontmoeten!"

Bekijk hier een impressie van de nieuwbouw


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws