Montis Zuidplas van start op nieuwe productielocatie

26-02-2020    09:52   |    Goedemorgen

Week 10 start Montis Zuidplas met het leveren van seizoensproducten vanuit de nieuwe productielocatie aan de Van Hasseltweg in Moerkapelle. Deze nieuwe, derde productielocatie blinkt uit in kwaliteit, beschikbaarheid en duurzaamheid, zo laat het bedrijf weten.

Afnemers van kamerplanten en seizoenproducten stellen strenge eisen aan hun leveranciers. En terecht. Zij willen hun klanten immers de beste producten kunnen leveren. Belangrijke criteria zijn kwaliteit, beschikbaarheid, duurzaamheid, prijs en exclusiviteit.

De nieuwe productielocatie van Montis is hierop volledig ingericht. Zo is de kas voorzien van een perfecte klimaatregeling, de modernste watertechnieken en een unieke beste sorteerlijn: daarmee kan een zeer uniforme partij worden samengesteld.  

Ook op het gebied van duurzaamheid is Montis zeer vooruitstrevend. Zo voldoet het aan de MPS certificaten: GAP, Planet Proof en SQ. Dat is mogelijk doordat Montis voor 100 procent gesloten teelt en werkt met natuurlijke vijanden voor plagen.  

Vanaf week 10 levert Montis de eerste Campanula Addenda van de nieuwe productielocatie, gevolgd door  Aster en dit najaar de Helleborus. Een aantal cultivars wordt exclusief geleverd. Montis beschikt over vele speciale potten en ook potmaten.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws