'Spring Bell' trapt af op Seasonal Trade Fair

13-03-2018    09:48   |    Goedemorgen

Na de koude temperaturen in Europa snakt iedereen naar het voorjaar. Wat een timing, want vanaf week 11 breekt het seizoen van de Campanula Spring Bell aan en dat betekent dat deze huis- en tuinplant weer volop verkrijgbaar is.

De heldere en frisse blauwe en witte kleuren van Campanula Spring Bell zullen de consument lentekriebels bezorgen. Ook de handel kan het ultieme voorjaarsgevoel krijgen, wanneer ze op 14 en 15 maart Campanula Spring Bell op Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair in Naaldwijk bezoeken.

De start van het Campanula Spring Bell komt tegelijk met de Royal FloraHolland Seasonal Trade Fair in Naaldwijk. Dit evenement biedt de unieke kans om het Campanula Spring Bell seizoen officieel af te trappen. Potplantenkwekerij Nico van Os, de kwekerij waar de tuinplant geteeld wordt, verwelkomt iedereen in stand 6.7, in de Pull Position straat.

Opvallende USP’s
Bij Potplantenkwekerij Nico van Os wordt voor het 8e seizoen Campanula Spring Bell geteeld. Van Os, teler van deze Campanula, vertelt over de bijzondere eigenschappen: "De bijzondere kleur en de grote bloemen van de potplant van Spring Bell springen er zó uit, dat we destijds de plant in ons assortiment hebben opgenomen. Gezien we ook regelmatig onze klanten over de diepblauwe en felwitte kleur en grote bloemen horen, zijn dit de absolute USP's." Daarnaast is Campanula Spring Bell geschikt voor binnen en buiten en staat de plant bekend om een rijke bloei, de exclusieve variëteiten en het winterharde karakter. Omdat de steriele bloemen geen zaad vormen, blijft deze Campanula eindeloos nieuwe bloemen aanmaken. In de eigentijdse potcover worden de kleuren van Campanula Spring Bell extra geaccentueerd.

Campanula Spring Bell is een product van vermeerderaar Syngenta Floripro Services.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hints hints hints

Volop nieuwe ontwikkelingen bij TuinbouwCommunicatie. In deze foto zie je sowieso twee hints voor wat je de komende tijd van ons kunt...