Speel alsnog mee met HortiSoccer!

22-06-2021    09:57   |    Goedemorgen

HortiSoccer is hét online voorspellingsspel van de Nederlandse tuinbouw. Iedereen werkzaam binnen de sector kan gratis deelnemen door de top 4 van het EK Voetbal te voorspellen. En deelnemen kan nog tot de start van de eerste achtste finalen!

Huh, kun je nog steeds meedoen aan HortiSoccer? Dat is toch niet eerlijk voor de deelnemers die hun voorspelling al een paar weken geleden invulden? Toch wel. Want zoals we al eerder aangaven, kan het moment van deelnemen straks het verschil maken. Bij een gelijke uitslag wint namelijk diegene die zijn of haar voorspelling het eerste invulde. Op die manier hebben snelle invullers een voordeel ten opzichte van late deelnemers, maar kun jij dus alsnog meespelen als je dat nog niet deed.

Maar... de tijd begint nu wel te dringen. Want a.s. zaterdag om 18.00 uur wordt de eerste achtste finale gespeeld tussen Wales en Denemarken. Aanmeldingen die ná a.s. zaterdag 18.00 uur binnenkomen, doen daarom niet meer mee.

Ga dus snel naar www.hortisoccer.nl en speel ook mee met het leukste voetbalspel van de tuinbouw en wie weet scoor jij straks mooie prijzen. Wie je als winnaar moet aanwijzen? Tja, dat is aan jou. Maar we kunnen wel een inkijkje geven in de voorspellingen van enkele deelnemers die hun voorspelling al doorgaven. Eerder lieten we al weten dat Frankrijk bij veel mensen hoge ogen scoort, maar er zijn toch ook zes deelnemers die Nederland als kampioen voorspellen. Dat zijn: Ed Smit, Hans Weisbeek, Nick van den Berg, Edwin de Haan, Rien Euser en Alex Zwinkels. Voeg jij je bij hen of weet jij wie écht met de cup aan de haal gaat? Laat het weten via www.hortisoccer.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws