Soep, Soeper, Soepst

17-09-2020    09:37   |    Goedemorgen

Soep is altijd een goed idee. Vraag dat maar aan styliste en soepfan Anya van de Wetering. Ze vroeg vrienden en familie hun favoriete vegetarische soeprecepten aan te leveren en bundelde de 101 lekkerste vegetarische recepten in Soep, Soeper, Soepst. Dit boek verschijnt 7 oktober bij Uitgeverij Snor.

De vegetarische recepten die in de kalender zijn opgenomen zijn beproefd en getest door familie en vrienden van Kamer 465. Zij leverden hun meest succesvolle en beste recepten in, die vervolgens door Kamer 465 werden bewerkt en gefotografeerd en geïllustreerd. Bij ieder recept staat de naam van de persoon die het recept heeft ingeleverd.

Over de makers
Kamer 465 is een concept- en stylingbureau gespecialiseerd in fotostyling dat werkt voor VT Wonen, Nederlands Fotomuseum, H&M Home en vele andere opdrachtgevers. Oprichter Anya van de Wetering maakte voor Uitgeverij Snor de boeken Proef de liefde, de Soepkalender , Borrelhapjeskalender en Toet- en Taartkalender. De Soepkalender (waarin deze 101 recepten eerder verschenen) won in 2009 het Lintje van de Boekverkoper en ontving de Gourmand Cookbook Award voor Mooiste Boekomslag.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Tegenspraak op het werk

Niemand vindt het leuk om te horen wat er fout gaat. En zeker niet als je leidinggevende bent. Maar wie niet...

Instagram: Punki Lune

Joyce Lansbergen toont op Instagram vol trots de Punki Lune. De gerbera maakt deel uit van het nieuwe...