Sociaal certificaat voor Aleia Roses

23-01-2019    09:08   |    Goedemorgen

Aleia Roses heeft het MPS SQ-certificaat ontvangen. Dit certificaat toont de sociale betrokkenheid van bedrijven aan. María del Mar Prra, agronoom bij Aleia Roses, nam het certificaat dinsdag in ontvangst van Gerrit Jan Vreugdenhil, commercieel directeur van MPS. Dat gebeurde in de stand van Aleia Roses op de IPM in Essen.

MPS biedt een certificering om aan te tonen dat een bedrijf voldoet aan de hedendaagse eisen die men stelt aan productie op het gebied van veiligheid en gezondheid. Het certificaat is gebaseerd op de universele rechten van de mens en let op goede werkomstandigheden, bewuste teeltmethoden en informatie over de herkomst van een product. 

Betrokken
Aleia Roses is de Spaanse teler van Red Naomi! en streeft ernaar om zo biologisch mogelijk te produceren, heeft oog voor het milieu en is sociaal betrokken. Aleia Roses werkt samen met ILUNION, een Spaanse organisatie die blinden en slechtzienden helpt. Daarnaast draagt het scheppen van banen bij aan het tegengaan van de ontvolking van de provincie Soria waaruit de meeste mensen wegtrekken vanwege economische redenen. Aleia Roses is blij om dit MPS SQ-certificaat toe te voegen aan de reeks documenten die ze al eerder heeft ontvangen; MPS ECAS, MPS GAP en MPS A.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws