Sakata's Finest Lisianthus schittert op nieuwe website

Sakata's Finest Lisianthus schittert op nieuwe website

Lisianthus, geliefd om haar authentieke, natuurlijke en elegante bloem, staat symbool voor waardering, dankbaarheid en charisma. Oorspronkelijk was Lisianthus een perkplant met paarse kleur, maar Sakata Japan heeft er destijds een snijbloem van gemaakt en het kleuren assortiment uitgebreid.

Sakata is ondertussen al meer dan 100 jaar een onafhankelijke veredelaar en producent van eersteklas bloem variëteiten van zowel zaad als stek. Het groeiproces van de Lisianthus is in de afgelopen jaren geperfectioneerd zodat Lisianthus niet meer een zomerbloem is, maar een echte jaarronde bloem.
Sakata's Finest Lisianthus zijn dan ook bij uitstek geschikt voor feestelijke aangelegenheden gedurende het hele jaar.

Sakata's assortiment bestaat onder andere uit de series Rosita®, Alissa, Piccolo® en Rosanne. Met een diversiteit aan bloemvormen en een breed assortiment aan kleuren is er voor ieder wat wils. Zo heeft de Alissa opmerkelijke gefranjerde dubbele bloembladen, is de Rosanne onderscheidend vanwege haar korte sterke bloembladen in fel groen en warme bruine kleuren, brengt Rosita romantiek in de kamer en is enkelbloemige Piccolo fris en subtiel.

De nieuwe Lisianthus website, www.lisianthus.eu, biedt de kweker en de bloemist een helder overzicht van Sakata's prachtige Lisianthus assortiment. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen enkelbloemig, dubbelbloemig en exclusieve soorten. Daarnaast is er een fotogalerie met prachtig beeldmateriaal, deze afbeeldingen kunnen op verzoek worden aangevraagd.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie