Rozenkwekerijen bundelen hun krachten

07-11-2018    10:48   |    Goedemorgen

Berg RoseS en Porcella Rosa, twee van de modernste rozenbedrijven van Nederland bundelen hun krachten. Berg RoseS en Porcella Rosa gaan een commerciële samenwerking aan waarbij het professionele team van Berg RoseS per 1 januari 2019 de verkoop gaat oppakken van de rozen van Porcella Rosa, namelijk All4Love+ en Miss Piggy+.

Door deze krachtenbundeling is Berg RoseS in staat om naast een breed pakket van 5 kleuren Avalanche+ en 9 specialties, waxrozen, de rode roos Red Naomi van Van der Drift Roses, nu ook de kleuren van Porcella Rosa aan te bieden.

One-stop-shopping
In de internationale sierteeltmarkt zullen grote partijen elkaar steeds makkelijker kunnen vinden. Berg RoseS wil hier graag een belangrijke rol in spelen. Arie van der Berg: "Bij de uitbreiding van ons assortiment met de prachtige Red Naomi van Van der Drift Roses in september van dit jaar, merkten we dat de klanten het zeer waarderen dat wij hen kunnen ontzorgen op een breed assortiment van hoge kwaliteit. Met de cultivars van Porcella Rosa kunnen we onze klanten nog breder bedienen en hen laten profiteren van one-stop-shopping."

Door samen te werken, kunnen Berg RoseS en Porcella Rosa een breed assortiment aanvoeren. In combinatie met een goed aanbodsysteem wordt er optimaal op de vraaggestuurde markt ingespeeld. Jeroen Brabander: “Via het realtime voorraadsysteem van Berg RoseS en VMP koppeling met de klanten worden de rozen direct vanuit de voorraad besteld. Per 1 januari 2019 wordt het brede assortiment als pakket aangeboden via Berg RoseS, waardoor het bedrijf het meest complete en exclusieve assortiment van grootbloemige rozen beschikbaar heeft voor alle klanten."


Van den Berg RoseS
Van den Berg Roses, een naam die staat voor een van de grootste internationale rozenkwekers. Een naam die staat voor kwaliteit op alle fronten, het hele jaar rond. Van den Berg RoseS heeft haar hoofdvestiging in Delfgauw. Buiten Nederland zijn er kwekerijen in Naivasha (Kenia) en in Kunming (China). In Nederland teelt Van den Berg RoseS grootbloemige rozen op 160.000 m2 en is hierbij de grootste Avalanche kweker in de wereld. De in Nederland geteelde rozen worden onder de merknaam Berg RoseS en Allure verhandeld. Door de grote verscheidenheid aan kleuren passen deze rozen bij elk memorabel moment in het leven. Vijfennegentig procent van de rozen zijn bestemd voor de internationale markt en vinden hun weg naar bloemenspeciaalzaken van Moskou tot Los Angeles en van Oslo tot Singapore.


Porcella Rosa
Porcella Rosa van eigenaar Jeroen Brabander uit Berkel en Rodenrijs is één van de modernste rozenkwekerijen van Nederland. Sinds 2010 worden er bij Porcella Rosa twee Dümmen Orange soorten geteeld: kleinschalig de grootbloemige cultivar All4Love+ en grootschalig de succesvolle roze/créme kleurige Miss Piggy+. Dus de vertrouwde kwaliteit met de vertrouwde naam


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...