Royal Brinkman lanceert HortiHygienz

21-01-2019    09:15   |    Goedemorgen

Royal Brinkman lanceert een nieuw hygiëneconcept tijdens de vakbeurs IPM in Essen, Duitsland. Het HortiHygienz hygiëneconcept is een revolutie op hygiëne- en desinfectiegebied in de (glas)tuinbouwsector.

HortiHygienz is een nieuw geavanceerd concept dat op drie niveaus zorg draagt voor hygiëne in het tuinbouwbedrijf:
1.    Applicaties: Welke technieken en systemen zorgen voor de juiste toepassing van uw reinigings- en desinfectiemiddelen?
2.    Producten: Welke reinigings- en ontsmettingsmiddelen zijn nodig voor uw toepassing?
3.    Kennis: Wij geven advies op maat over uw situatie, zowel op locatie als online.

Totaalconcept
HortiHygienz is wereldwijd inzetbaar als totaalconcept. Adviezen en producten worden afgestemd op de risico’s, klantwensen en lokale omstandigheden, waar ook ter wereld. Wat de vraag of uitdaging op het gebied van bedrijfshygiëne ook is, HortiHygienz heeft een oplossing voor u!
Met HortiHygienz voorziet Royal Brinkman in een duidelijke behoefte in de tuinbouwbranche om hygiëne naar een toekomstbestendig niveau te tillen. Kijk op www.hortihygienz.nl [Nederlands] of www.hortihygienz.com [Engels] voor meer informatie. Bent u benieuwd hoe HortiHygienz mogelijkheden kan bieden binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met Jan Willem Keijzer of breng een bezoek aan de Royal Brinkman stand op de IPM in Essen van 22 tot en met 25 januari 2019, in Hal 3 stand 3D34.

Foto: Het nieuwe HortiHygienz concept van het team hygiëne & desinfectie van Royal Brinkman, v.l.n.r. Jan Willem Keijzer, Jasper Verhoeven en Nanne Bentvelzen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...