Ridder-innovaties voor een veranderende wereld

07-06-2019    12:04   |    Goedemorgen

Als antwoord op wereldwijde ontwikkelingen zoals bevolkingsgroei en klimaatverandering en de uitputting van natuurlijke hulpbronnen, introduceert Ridder een aantal nieuwe baanbrekende innovaties die glasgroentetelers in staat stellen om gewassen efficiënter en met maximale duurzaamheid te produceren.

Ridder, een Nederlands familiebedrijf en toonaangevend leverancier van slimme interne kastechnologie, onthult zijn innovaties tijdens de aankomende GreenTech-vakbeurs, die van 11 t / m 13 juni plaatsvindt in het RAI Amsterdam Convention Center. De innovaties zijn gericht op het efficiënter laten groeien van planten met intelligente automatiseringssoftware, nieuwe waterzuiveringstechnologieën en innovatieve R & D-partnerschappen.

Efficiëntie
De innovaties van Ridder zijn allemaal ontworpen met als doel de ecologische voetafdruk van de internationale tuinbouwindustrie te verminderen en de efficiëntie van kassen te vergroten, met behulp van de best mogelijke methoden om telers te ondersteunen bij het verkrijgen van maximaal inzicht en controle over hun klimaat-, water- en energiebeheer en het vergroten van de bottom line van hun bedrijven.

Erkenning

De innovaties die Ridder op GreenTech presenteert, hebben inmiddels erkenning gekregen in de tuinbouwsector; uit een vijftigtal inzendingen heeft de deskundige jury van GreenTech drie van Ridder's innovaties geselecteerd en genomineerd voor de prestigieuze 2019 GreenTech Innovation Awards in de categorieën Innovation, Sustainability and Impact. De genomineerde innovaties zijn de Ridder NoNa + selectieve natriumverwijderingsunit, de Ridder CO2 Optimizer autonoom adviesinstrument en het Ridder Co-Creation Climate Screens-concept. Naast andere nieuwe innovatieve technologie presenteert Ridder de genomineerde innovaties op haar stand en het Greentech Innovation Lab.

Ga naar greentech.ridder.com om te ontdekken hoe Ridder onze branche toekomstbestendig maakt en bezoek Ridder op GreenTech Amsterdam, Stand 12.210


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

De Horti 20 aller tijden

Tijdens de Dag van de Tuinbouw kon je gisteren ook naar de 'Horti 20 aller tijden' luisteren, een lijst met...

Winnen met Oreon

Vanochtend kon je tussen 10 en 12 luisteren naar de tweede uitzending van LED’S. GO. LIVE. with Oreon op...