Revolutie op het gebied van hygiëne

18-01-2019    11:41   |    Goedemorgen

De tijd dat iedereen zomaar elk tuinbouwbedrijf binnen kon wandelen is voorbij. In deze tijd van toenemende druk van ziekten en plagen is hygiëne een prioriteit voor alle bedrijven. Op veel bedrijven wordt al met een strak hygiëneprotocol gewerkt. Zonder goed protocol bestaat een grote kans op ziekten en plagen en uiteindelijk vele euro’s schade.

Op het gebied van hygiëne zijn er mogelijkheden op verschillende niveaus. Van gastenkleding tot desinfectiemiddel, van reinigingsproducten voor handen en schoeisel tot ontsmettingsmatten met een automatisch vulsysteem én van geavanceerde schuimdesinfectietechnieken tot reinigingsmiddelen van watersystemen tijdens de teelt. Dat is mooi, maar als teler wil je een advies op maat, afgestemd op jouw situatie. Welke oplossingen kun je wel of beter niet met elkaar combineren voor het beste resultaat?

Royal Brinkman komt met een nieuw compleet concept. Een hygiëneconcept dat voorziet in de behoeften van elke kwekerij, ongeacht de schaalgrootte en de locatie van het bedrijf.  Eén duidelijke, overzichtelijke totaaloplossing voor alle mogelijke vragen en uitdagingen rond bedrijfshygiëne in de tuinbouw! Op de vakbeurs IPM in Essen lanceren we volgende week dit nieuwe hygiëneconcept.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...