Rassen Sion goed ontvangen

22-06-2021    09:49   |    Goedemorgen

Van 7 t/m 18 juni jl. vond de Sion Open plaats. Bezoekers konden binnen een afgesproken tijdslot een bezoek aan het bedrijf brengen en voor buitenlandse relaties was er een persoonlijke digitale tour. De veredelaar heeft veel positieve reacties mogen ontvangen, met name het ruime assortiment en het maatwerk programma werden zowel in binnen- als buitenland gewaardeerd.

Met meer dan 200 bloeiende rassen was er veel te zien en te beoordelen. “Na alle beperkingen waarderen onze klanten fysieke afspraken des te meer, maar ook onze digitale afspraken konden op positieve reacties rekenen. Desondanks kijken we uit naar het moment dat wij ook onze buitenlandse klanten weer op het bedrijf mogen verwelkomen,” aldus Randy van Paassen, accountmanager bij Sion.

Nieuwe consumententrends
Ook konden de drie nieuwe trends in het Sion Trend Lab op de nodige aandacht rekenen. 'Amazing Orchid Love' voert de bezoeker mee in een wereld vol fantasie en romantiek. Als tegenhanger van dit extravagante thema is er 'True Orchid Love' waar nature meets design: we realiseren ons meer en meer dat we de manier waarop we de aarde behandelen zal moeten veranderen. Na alle beperkingen en lock downs snakt de consument des te meer naar gezelligheid, rumoer en party! In het thema 'Celebrate Orchid Love’ combineert men inspiratie vanuit de hele wereld perfect met de feestelijkheid van de orchidee. Vol inspiratie en nieuwe ideeën gingen de bezoekers de deur uit.

Het Sion Trend Lab is jaarrond geopend. Interesse in het bezoeken van het Sion Trend Lab? Neem vrijblijvend contact op via marketing@spam-protectsion.eu.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws