Adieu haring, hallo asperges!

24-05-2018    15:45   |    Goedemorgen

Geen haringen dit jaar, maar asperges. Volgens de uitbater van partycentrum De Zandstuve in het Overijsselse Den Ham, is er een verzadiging op het gebied van haringparty's. “We willen het over een andere boeg gooien”, aldus eigenaar Jerry Blekkenhorst.

Ondanks dat de twintig eerdere edities van de haringparty in het partycentrum succesvol waren, wilde Blekkenhorst iets anders. Op 24 mei organiseert hij daarom een aspergeparty. „Er zijn zoveel haringsparty's, dat is echt ongelooflijk.” 

De bedoeling dat Blekkenhorst alsnog om het jaar een evenement met haring organiseert, het andere jaar staat de aspergeparty op de planning. „Het is een heel gedoe om zo'n haringparty goed uit te voeren. Een aspergeparty is veel sneller te organiseren.” Of de ondernemers de aspergeparty kunnen waarderen, is nog afwachten.

Er zijn 120 couverts beschikbaar. „Voor een eerste keer zijn dat echt genoeg plekken”, denkt Blekkenhorst. “Het zou mooi zijn als alle plekken worden vergeven. In de toekomst kunnen we misschien wel groeien, eerst maar eens kijken hoe het wordt ontvangen.” 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Oppotten maar!

Ed Schalke laat vol trots op Instagram weten dat het bedrijf bij SV.CO in De Lier een nieuwe Javo plus...

Instagram: Zelfverzekerd

Wat maakt dat Manta More de 'Next Gen(eration)' phalaenopsis is? De lip van de Manta More is groter, waardoor...