Projectontwikkelaar naar WHC

17-08-2017    09:37   |    KAS TuinbouwCommunicatie

De internationale projectontwikkelaar DutchGreenhouses sluit zich aan als participant bij Demokwekerij Westland en verbindt zich daarmee aan het World Horti Center. DutchGreenhouses krijgt een kantoor in het World Horti Center en zal zich er presenteren aan bezoekers van het nieuwe centrum voor internationale tuinbouw.

DutchGreenhouses is een jong bedrijf in de internationale kassenbouw en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van complete tuinbouwprojecten. De kantoorruimte in het World Horti Center dient als marketingkantoor voor DutchGreenhouses om zo proactief deel te nemen aan de dynamiek in het centrum tussen onderzoek, educatie en innovatie.

Edo Raus, directeur van DutchGreenhouses, geeft aan dat het World Horti Center een belangrijke stap is voor de Nederlandse tuinbouw’. "Het gezamenlijk optreden op het gebied van bedrijfsleven, onderzoek en onderwijs zal de koppositie van de sector verstevigen en dit zal leiden tot innovaties." Door het netwerk van participanten in het World Horti Center, die gezamenlijk de volle breedte van de glastuinbouw vertegenwoordigen, kan DutchGreenhouses in één oogopslag laten zien wat de Nederlandse tuinbouw te bieden heeft. Door de permanente aanwezigheid van DutchGreenhouses in het nieuwe centrum, is het bedrijf letterlijk en figuurlijk in het hart van de Nederlandse tuinbouw gevestigd. “Ik kijk uit naar de kansen die het World Horti Center met zich meebrengt. Dit is hét platform dat voor vernieuwing gaat zorgen in de tuinbouw en ik ben blij dat we hier een actieve bijdrage aan kunnen leveren”, aldus Timo Raus, medeoprichter van DutchGreenhouses.

Fotobijschrift: V.l.n.r. Timo Raus, Lex Wubben en Edo Raus


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Toelating Admire vervalt

Bayer vraagt geen herregistratie van imidacloprid aan als gewasbeschermingsmiddel in de EU. De EU-lidstaten...

Dag van de Bierblikjes!

In het intro van deze nieuwsbrief schreven we al dat het vandaag de Dag van de Pindakaas is. Maar het blijkt...