Primeur voor Deliflor met '3D Digi Delishow'

28-05-2020    10:14   |    Goedemorgen

De internationale commerciële bloeiproef die Deliflor Chrysanten normaliter onder de noemer ‘Delishow’ organiseert in de week waarin ook de FlowerTrials plaatsvinden, kan vanwege corona niet op de gebruikelijke wijze plaatsvinden. Om de internationale klanten toch van dichtbij de noviteiten te kunnen tonen zal een ‘3D Digi Delishow’ plaatsvinden.

Via een online platform biedt Deliflor de mogelijkheid om de nieuwe Deliflor rassen in 3D te bekijken en een virtuele vlucht over de bloeiproef te maken. 3D fotografie biedt een unieke manier om nieuwe rassen van dichtbij en vanuit verschillende hoeken te kunnen beoordelen. Het online platform zal direct na week 24 live gaan zodat u eerste rang zit voor alle toppers uit de bloeiproef. En er zijn genoeg nieuwe toprassen te zien in de bloeiproef. 

Zo is de nieuwe groene troschrysant Deligreen een topper die zeker de moeite waard is om in 3D te kunnen bekijken. Maar ook de pluischrysant Evidence, een bijzondere witte pompon en de schitterende gele troschrysant Vibe zijn noviteiten die internationaal zeer kansrijk zijn, naast vele andere nieuwe Deliflor rassen. Alle productinformatie zoals bloemdiameter, reactiesnelheid, groeikracht en beschikbaarheid in specifieke landen staat overzichtelijk vermeld bij de noviteiten. En voor specifieke vragen zijn de betreffende accountmanagers bereikbaar via telefoon, WhatsApp en email.
 
Naast het online platform zal ook op de social mediakanalen van Deliflor van alles te vinden zijn over de Digi Delishow. Volg Deliflor op Facebook, Instagram en Twitter en u hoeft niets te missen.
 
Er is op beperkte schaal fysieke toegang tot de bloeiproef mogelijk voor Nederlandse klanten/handel. Dit kan alleen na het maken van een afspraak. We handhaven dit strikt om de geldende maatregelen vanuit de RIVM omtrent 1,5 m afstand en groepsgrootte te kunnen waarborgen. Voor een afspraak kan contact opgenomen worden met de accountmanagers.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws