Preferred Suppliers bespreken klantevolutie

16-05-2019    09:01   |    Goedemorgen

In het World Horti Center ontving FleuraMetz 15 mei jongstleden zijn Preferred Suppliers op de jaarlijkse bijeenkomst. Een grote groep van kwekers en inkoop-, verkoop- en marketingcollega’s van FleuraMetz bespraken onder andere hoe duurzame handel zijn plek in de markt inneemt.

Het thema ‘De evolutie van de klant’ stond centraal. Door elkaars kwaliteiten en krachten in te zetten is succes dichtbij. FleuraMetz heeft deze dag laten zien hoe de wereld verandert en welke concrete stappen het bedrijf zet om toekomstbestendig te zijn. Zo kunnen bloemisten vanaf mei in de FleuraMetz-webshop filteren op duurzaam geteelde producten en makkelijker zoeken naar hun vertrouwde Preferred Supplier.
De samenwerking tussen Preferred Suppliers en FleuraMetz is niet alleen gebaseerd op inkoop. Het gezamenlijk doel is zo vers en goed mogelijk de producten bij de bloemist te leveren. 

Motiverend programma
Met prikkelende onderwerpen werd elke tak van sport besproken. Ontwikkelingen en uitdagingen in de samenwerking op het gebied van data, IT, marketing, inkoop snijbloemen, inkoop planten en duurzaamheid stonden ter discussie. Ook de ontwikkelingen en uitdagingen om de keten te verkorten, transparant te maken en te zorgen voor de meest verse en gecertificeerde handel werden besproken.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws