Potten en trays van huishoudelijk afval

18-01-2019    08:43   |    Goedemorgen

Modiform heeft potten en trays ontwikkeld van gerecycled materiaal. Er zijn vier kleuren potten, gemaakt van huishoudelijk afval. Daarnaast zijn er cool grey transporttrays, pack en zelfs kweektrays gemaakt van oud witgoed.

De thermoformed en spuitgietpotten zijn er in de kleuren groen, taupe, blauw en grijs. De potten zijn gemaakt van huishoudelijk afval en zijn 100% gerecycled en recyclebaar. Jan van Brummelen (Director Production Modiform): ‘Duurzaam produceren zit in ons DNA en daarom zoeken we continu naar verbetering in onze duurzame productie. Deze  potten en trays zijn een goed voorbeeld hoe wij materialen samenstellen en recyclen.’

 

Modiform presenteert de duurzame producten in haar stand tijdens de IPM. Daar zijn ook de Thomsen spuitgietpotten, EcoExpert producten, inlegvellen, propagation -en retailtrays en nog veel meer te zien. Modiform adviseert graag over de juiste oplossing voor iedere situatie.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Fatsia Friday

Het is niet alleen Goede Vrijdag vandaag, maar ook Fatsia Friday. Tenminste, als het aan JK Plant uit Honselersdijk ligt.