Orchid Inspiration Days: trends, noviteiten en duurzaamheid

22-05-2019    11:12   |    Goedemorgen

Over precies twee weken gaat het zakelijke orchideeënevent voor de (inter)nationale vakhandel en eindklant van start: de Orchid Inspiration Days. Veertien orchideeënspecialisten uit Nederland slaan de handen ineen en bieden tussen 5 en 13 juni 2019 inspiratie in de orchideeën. Niet alleen komt de diversiteit in de rassen aan bod, ook worden trends, noviteiten en duurzame activiteiten getoond.

Speciaal georganiseerd voor de (inter)nationale vakhandel en eindklant
De veertien Nederlandse orchideeënspecialisten uit Aalsmeer, Bleiswijk, Bommelerwaard en Westland hebben de handen ineengeslagen om de eindklant en exporteur op inspiratievolle wijze te informeren over hun assortiment en activiteiten binnen het bedrijf. Belangstellenden die werkzaam zijn in de tuinbouwbranche, bij een exporteur, groothandel, Cash&Carry, tuincentrum, bloemisterij, bouwmarkt, supermarkt of ander gerelateerd verkooppunt van orchideeën kunnen zich aanmelden voor een bezoek aan één of meerdere deelnemende bedrijven tijdens Orchid Inspiration Days. Registratie is vooraf mogelijk via de website van Orchid Inspiration Days en zorgt voor een snellere doorstroom tijdens het evenement.

Om de bezoeker te helpen bij het uitstippelen van zijn Orchid Inspiration Days-route, geven de kwekers een kleine impressie van hun presentatie onder drie overkoepelende thema’s: trends, noviteiten en duurzame activiteiten, te zien in dit online overzicht.

Veertien deelnemers en online video’s
Alle deelnemende bedrijven, Aphrodite Orchidee, Artisan, De Hoog Orchids, De Vreede Holland, GreenBalanZ, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Pannenkoek Orchideeën, Piet Vijverberg, Stolk Flora, Ter Laak Orchids, Van der Hoorn Orchideeën en Bamboo Orchids, hebben een eigen inspiratievideo. De zogenoemde Inspiration Location-video’s geven een terugblik op voorgaande jaren, waarin inspirerende presentaties van de deelnemer terug te zien zijn. De twee nieuwe deelnemers, Artisan en Ter Laak Orchids, stellen zich voor in The Grower Inspirers-video. Deze online inspiratie is terug te vinden op de socialmediakanalen van Orchid Inspiration Days via FacebookInstagramTwitteren Linkedin.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Alle waterstromen risicovol

Recent is het eindrapport ‘Waterstromen afwijkend van drainwater’ uitgebracht. In dit rapport worden de resultaten beschreven van een...