Open dag in nieuw pand Havecon

14-05-2019    09:51   |    Goedemorgen

Feest bij Havecon en Voorwinden Groep! Afgelopen zaterdag werd het nieuwe pand in Bleiswijk geopend en was er een feestje ter ere van het 12,5 jarig bestaan van Havecon.

Zaterdag begon met een open dag in de nieuwe bedrijfshallen van het kassenbouwbedrijf aan de Lorentzstraat in Bleiswijk. Veel bezoekers namen een kijkje in het nieuwe pand, waar bij de diverse onderdelen een toelichting op het bedrijfsproces stond. Buiten was een tijdelijk terras ingericht en er was vertier voor jong en oud. 

Feest
's Avonds werd het een groot feest om het 12,5 jarig jubileum van Havecon en Voorwinden te vieren. Kennissen en relaties waren hiervoor uitgenodigd in de tot feestzaal omgetoverde bedrijfshal. In de afgelopen 12,5 jaar hebben Havecon en Voorwinden voor talloze telers kassen gebouwd en met vele bedrijven samenwerkt, die allemaal waren uitgenodigd.

Video
Bij het nieuwe onderkomen hoort ook een mooie promovideo. Daarin legt Havecon uit wat hen anders maakt dan anderen. De medewerkers staan centraal in het bedrijf én dus ook in de video. 

Bekijk de promo hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vlog: Verbeteringen NOW

In zijn nieuwste vlog gaat voorzitter Sjaak van der Tak van Glastuinbouw Nederland in op de verbetering van de...