Om 12.00 uur: HortiContact Live met Aad en Mariëlle

29-05-2020    11:33   |    Goedemorgen

Ook vandaag kun je weer van 12.00 tot 13.00 uur luisteren naar HortiContact LIVE op Paprika Tasty Radio. Het thema van deze week, klimaatwisseling, wordt met nieuwe gasten besproken.

Namens HortiContact zal Mariëlle Schonewille deze vrijdag ingaan op het thema. Daarnaast belt presentator Aad Tijsen met Steven Triep van HRSolar Projects en Marius Mans van Mans Flowers. En natuurlijk is er ook weer heel veel muziek te horen.

HortiContact LIVE is elke woensdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur te horen op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. Een luchtig lunchprogramma waarin elke week een actueel tuinbouwthema centraal zal staan. Zowel beursbezoekers als standhouders van HortiContact komen aan het woord via telefonische interviews. Ook zal het team van HortiContact dagelijks te horen zijn.

Stem straks dus van 12.00 tot 13.00 uur af op Paprika Tasty Radio voor de eerste uitzending van HortiContact LIVE. Download de Paprika-app voor iOS of Android of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Dan mis je niets van dé tuinbouwzender van Nederland.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Ja of nee?

Paprikakwekerij Moors brengt op Instagram de koelkaststicker van Jumbo en het Voedingscentrum onder de...