Om 12.00 uur: Duijvestijn, Arcadia en Fachjan in KAS Live!

24-09-2020    11:05   |    Goedemorgen

Tussen 12.00 en 13.00 uur is het weer tijd voor KAS Live!, het wekelijkse radioprogramma van KAS Magazine op Paprika Tasty Radio. Vandaag staat de uitzending grotendeels in het teken van Ranking the Grower. Winnaars Ted Duijvestijn, Paul Janssen en Bert van Ruijven komen alle drie aan het woord over hun overwinning.

De drie wonnen deze week met hun onderneming de telersverkiezing in hun categorie. Live in de uitzending gaan we hen bellen om een reactie te vragen. Want we zijn natuurlijk heel benieuwd hoe zij dinsdag hun mini-feestje hebben ervaren en hoeveel waarde zij aan de prijs hechten.

Naast Ranking the Grower gaat presentator Jacco Strating in het kader van het online horti thema biologie ook in gesprek met Gerard Flinterman van GreenlinQData. Hij vertelt onder meer hoe het bedrijf kan helpen bij de verplichte digitale milieuregistratie voor sierteelt.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert dé tuinbouwzender van Nederland in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Luister terug: Havecon

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - In het kader van het actuele horti thema Kassenbouw & Kasconstructies was...

Luister terug: TST

THEMA KASSENBOUW & CONSTRUCTIE - Vanochtend was Wil Bakker van Totaal Service Tuinbouw (TST) te gast in de...