Westlands decor bij nieuwe serie Bellicher

11-02-2013    10:45

Gisteravond ging de thrillerserie Bellicher:Cel in première op Nederland 3. De serie speelt zich voor een groot deel in het Westland af. In maart werd onder meer gefilmd in Monster.

In de serie gaat hoofdpersoon Michael Bellicher, gespeeld door Daan Schuurmans, op zoek naar degene die zijn identiteit heeft gestolen. De zoektocht leidt hem onder meer naar het kassengebied. Ook Huub Stapel, Anna Drijver en Benja Bruijning spelen mee.

Bellicher raakt in de serie betrokken bij een auto-ongeluk met fatale afloop. Na te zijn verhoord, wordt hij tot zijn stomme verbazing aangehouden. Hij wordt overgebracht naar een politiebureau in het Westland, waar hij te maken krijgt met twee spijkerharde rechercheurs en een bizarre aanklacht.

Bellicher:Cel was in oktober al in de bioscoop te zien. Nu is er een zesdelige serie van gemaakt. Gisteren werd het eerste deel uitgezonden bij de VPRO op Nederland 3. Er is ook een online spel aan de serie verbonden. Meer informatie is te vinden op www.bellichercel.nl.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Subsidiepot nu al leeg

Het subsidiepotje dat Nederlanders kunnen gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe volledig elektrische auto...