Mike Vermeij directeur Bom Group

15-02-2016    09:17

Vandaag treedt Mike Vermeij toe tot het directieteam van Bom Group, de specialist in het ontwikkelen en bouwen van complete tuinbouwprojecten in binnen- en buitenland, die onlangs is verhuisd naar een nieuw onderkomen in Hoek van Holland.
 
Vermeij wordt algemeen directeur van Bom Group, een vooruitstrevende kassenbouwer, verwarmingsinstallateur en schermspecialist, die door de jaren heen is ontwikkeld tot een innovatieve specialist in het ontwikkelen en bouwen van complete tuinbouwprojecten. Hij neemt daarmee de functie over van Bram van der Kooy, een bekend gezicht in de tuinbouwsector, die in de komende periode zijn functie zal afbouwen en zijn taken zal overdragen aan Mike Vermeij, om vervolgens op termijn alleen nog projectmatige zaken uit te voeren. Van der Kooy (60 jaar) geeft op deze manier ruimte om de continuïteit van het management van Bom Group te waarborgen.
 
De nieuwe algemeen directeur Mike Vermeij heeft een commerciële achtergrond en heeft door de jaren veel kennis opgedaan in klimaattechnieken, waarvan de laatste jaren in de internationale tuinbouw. Hij vormt vanaf maandag het directieteam, samen met Martin van Zeijl, directeur kasverwarming en Rob Grootscholten, directeur kassenbouw/scherminstallaties.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Vlog: Verbeteringen NOW

In zijn nieuwste vlog gaat voorzitter Sjaak van der Tak van Glastuinbouw Nederland in op de verbetering van de...