Nieuwe producten CNB New Plants op IPM

18-01-2019    09:47   |    Goedemorgen

CNB New Plants neemt twee nieuwigheden mee naar de IPM 2019: een tweekleurige Cupressus Snowcrest, van de Nederlandse veredelaar Marc Verschuren en de Everydaylily serie.

Cupressus Snowcrest heeft frisse groene takken met crème/witte toppen die gedurende het hele seizoen zichtbaar zijn. Snowcrest is een snel groeiende Cupressus en is te gebruiken in de border en pot. Hij is het hele jaar beschikbaar en te leveren voor zowel binnen als buiten. Deze Cupressus is semi- winterhard en heeft een heerlijk frisse geur. Deze nieuwigheid wordt wereldwijd gemanaged door CNB New Plants.

Daglelie
Daarnaast showt CNB New Plants ook de Everydaylilly serie, Hemerocallissen (daglelie) speciaal veredeld op hun consistente bloeiperiode. De bloeiperiode is extreem lang, namelijk vanaf de lente tot laat in het najaar. Alle kleuren/soorten zijn geschikt voor potcultuur, aanleg en border. De Everydaylilly serie heeft mooi glanzend blad en is in zeven kleuren verkrijgbaar. Deze Hemerocallissen bieden de hele zomer bloei en maken een sprankelende indruk. De serie wordt in EU gemanaged door CNB New Plants. 
Beide nieuwe planten zijn te zien in de stand van CNB New Plants op de IPM. 

 

 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Jetzt geht's los...

In heel Nederland komen vandaag fikse buien met onweer voor. Op verschillende plaatsen in het land braken vanochtend al branden uit door...

Instagram: Terug naar 1920

Wim Peters Kwekerijen laat vol trots op Instagram weten al meer dan honderd jaar een familiebedrijf te zijn. Dat wordt bewezen met een foto...